Wordpress website, website agency, wordpress website agency, wordpress websites, wordpress design, wordpress website designs, wordpress website design agency, website agency san Francisco, website agency California, website agency lake Tahoe, affordable website, affordable website design,

Zasto frizeri imaju probleme sa poslovanjem i opcije koje mogu im pomoci? Koliko kosta frizerski websajt i da li je profitabilan?

Frizerski web sajt, Frizerski problemi i kako ih resiti

Frizerski web sajt

U 2020 godini sa epidemijom COVID dosta malih biznisa ima problem sa razvojom i opstanka biznisa. Socijalna distanca, strah od bolesti, skrivena paranoija i hipohondrija su dosta uticali na sam tempo biznisa. Dosta biznisa je smanjilo svoje kapacitete, zatvorilo neke od objekata, nalazost sa nekim od svojih zapolsenih morali su da prekinu saradanju. Velike kompanije otkazuju ugovore malim, i dosta drugih problema je sama epidemija stvorila.

Sto se tice direktno FRIZERA i njihovog posla dosta su pogodjeni istim problemima. Moraju da otkazuju rentu za svoje lokale, izgubili su neke klijente, plus dosta zabrana od strane vlada sirom sveta, kao sto su skraceno radno vreme, zatvorene radnje vikendom pa cak i par meseca. Kad pogledam svu tu nemoc koja je zatekla sva mala preduzeca dosla nam je ideja da im pomognemo koliko god to mozemo.

KORAKE KOJE SMO PREDUZELI KAKO BI POMOGLI MALIM PREDUZECIMA I FRIZERSKIM SALONIMA

“Kad zena ode kod frizera, znaci da je odlucila da promeni zivot”

  1. Upoznali sa tehnoloskim dostignucima i kako web sajt vise nisu TABU tema, i kako prosecan covek moze da se koristi svojim web sajtom
  2. Upoznali ih kako mogu da naprave pare preko web sajta i da bude profitabilniji nego frizerski salon
  3. Da li smernice kako da plate poraz, kad i gde
  4. Omogucili da zarade preko nas dodatne pare za samo 5 min njihov vremena
  1. Nasi web sajtovi su radjeni u WordPress ( najpoznatija platforma za pravljenje web sajtova) koji su pristupacni svim ljudima sveta dobre volje. Veoma velike i poznate kompanije koriste WordPress platformu za izgradnju njihovih web sajtova ( The New York Times. TechCrunch, BBC America itd). Jednom kad zavrsimo sa pravljenjem web sajta mi ujedno i mu spremamo tutorial kako da upravlja web sajtom. Neki ljudi su lenji , ili nisu zainteresovani ni sigurno u odrzavanju web sajta pa onda zaposle nas da uradimo za njih.Zavisnosti od kompleksnosti web sajta odrzavanje varira od 10$ na mesecnom nivou pa do i par stotina. Za frizerske salone odrzavanje je izmedju 10$ – 50$ mesecno.
  2. Dosta put frizerski web sajt moze doneti vise klijentima nego sam frizerski salon. Kako? Preko web sajta vasa vidljivost nije samo u vasem naselju, vec i na teritoriji celog grada. Na takav nacin mozete olako dobijati pozive od klijenata van vaseg naselja, cesto srednje kompanije imaju svoje frizere i uglavnom ih traze preko interneta, plus razne promocije u skladu sa raznim praznicima moze vam donete ogroman broj klijenata, i na kraju niste u obavezi vise da budete u salonu, zapravo mozete otici kod klijenta na vrata ili pak oni u vas dom.
  3. Sto se placanje poreza tice zapravo vi niste u obavezi da omogucite placanje preko web sajta, zapravo vecina klijenata ce vam platiti posle tretmana lice u lice. Tako da ovaj vid primanja ste u obaveze da prijavite kao i svaki predhodni nacin prijavljivanja i placanja u vasem salonu.
  4. Kako ce te zaraditi pare preko nas. Prvi nacin je da postanete deo nase marketingske strategije koja se zove “UZMI 100$ ZA 5 MIN”. Mozete uvek da odete na nas web sajt , sekciju afiiliate marketing, gde ce te otvoriti vas nalog i dobiti genericki kod, koji ce te kopirati i implementirati na vase socijalne medije, i to je ceo postupak. Kako vi mozete da zaradite? Tako sto svako ko klikne na taj kod i izvrsi kupovinu na nasem sajtu vi cete momentalno dobiti 10% od celokupne transakcije. Drugi nacin je tako sto cemo ostaviti nase flajere u vasem salonu na kome cete upisati vas genericki kod( koji sam naveo gore), i naravno svako ko nas bude pozvao trazicemo mu koji je kod dobio na flajeru, i tako cemo momentalno prepoznati na web sajtu da je to vas kod, nakon cega cete dobiti 10 % od ukupne transakcije.

Koliko kosta frizerski web sajt

Wordpress website, website agency, wordpress website agency, wordpress websites, wordpress design, wordpress website designs, wordpress website design agency, website agency san Francisco, website agency California, website agency lake Tahoe, affordable website, affordable website design,
Compilation

Ovo je pitanje koje vas najvise zanima pa smo ga i ostavili za kraj. Prosecan frizerski web sajt kosta izmedju 300 do 500 eura, medjutim mogu cak otici i do 1000 evra. Zasto variraju cene? Prvi razlog je da li klijent ima spreman logo, banner, kao i viziju samog web sajta. Da li mu trebaju profesonalne slike? Da li zeli da klijent da prodaje nesto na web sajtu, da li zeli direktno zakazivanje tretmana , da li zeli dobru poziciju na Google , i mnogi drugi faktori uticu na pravljenje cene. Ono sto vam mi garantujemo da cemo vam napraviti web sajt u skladu sa potrebama vaseg biznisa, ako su neke opcije suvisne naravno da necemo da ih dodajemo na web sajtu.

ZAKLJUCAK

Nas savet je svim frizerima da investiraju u svoj novi web sajt jer ce biti zasigurno najbolja investicija za vas posao. WEB SAJT JE NAJBOLJI MARKETING ZA JEDNU KOMPANIJU.

U proseku web sajt se isplati frizeru za 6 meseci do godinu dana nakon cega ce profit rasti.

This site uses cookies to provide you with great user experience. By using Keep Humanity, you accept our use of cookies.