izrada Web sajta sa WordPress CMS-om

funkcionalni

WordPress CMS

Izrada web sajta 2019. godine – 37% svih korisnika sajtova u svetu  koristilo je WordPress platformu a njegov CMS ,čak 63% svih sajtova sveta.Statistika je pokazala da je rast upotrebe WordPress-a kontinuiran ,i na godišnjem nivou iznosi 4%.
Zašto? Pokazalo se da je najjednostavniji za krajnjeg korisnika,ima najbolji sistem za ažuriranje podataka na sajtu bilo da je reč o tekstovima,fotografijama ili pak cenovnicima i proizvodima.
Upravljajte vašim sajtom jednostavno i bez straha!

kreativni

Responsive Dizajn

2015 , godine učinak mobilnih korisnika na svetskoj internet mreži je iznosio 31 %, već 2020, u drugoj polovini , taj procenat se popeo na 51,33%.Responsive dizajn je takav da je prilagodjen svim rezolucijama ekrana ,kompjutera,tableta i mobilnih telefona.Shodno porastu broja korisnika koji svetskoj mreži(www)pristupaju putem mobilnog telefona ,jasno je iz kog razloga vaš vebsajt mora biti prilagodjen i drugim uredjajima osim kompjutera.

Profesionalna

Optimizacija Sajta

Predstavlja dobru ili pak odličnu pozicioniranost sajta na Google pretraživaču.Optimizujemo sve stranice na sajtu po ključnim rečima, dopunjujemo, vršimo izmene i korekciju tekstova u skladu sa ključnim rečima. Izradjujemo organizaciju stranica i linkovanje sajta. Budite na prvoj stranici Googla.

Izrada WEB Sajta PAKETI I CENE
mogućnost plaćanja do 12 mesečnih rata

Šta predstavlja idejno rešenje?

Idejno rešenje predstavlja krajnje rešenje websajta do kojeg smo došli nakon razmena ideja sa klijentom.Koraci koji nas dovedu do idejnog rešenja web sajta: 

  • koja je namena web sajta
  • da li su predhodno videli web sajta na internetu da im se svideo
  • integrisanja klijentnog ličnog stila u dizajn web sajta
  • naše web sajta rešenja
  • konsultacije sa klijentom povodom našeg web sajt rešenja 
  • revizija
  • i krajnje idealno rešenje

OPTIMIZACIJA-SEO

Optimizacija je prilagodajvanje web sajta i celog njegovog sadrzaja sa browserima kao sto su Google, Bing,Yandex etc. Google i ostali browesri imaju više načina kako pozicioniraju web sajt i stranice web sajta .Pored veličine web sajta tj svake stranice posebno(web sajt stranica i fomra direktno utičuna brzinu web sajta isto toliko utice kako smo optimizovali celokupni sadrzaj na tim stranicama.Kljucna reč je glavna reč,epitet po kome će browser prepoznati sadrzaj na stranici. Sto je sadrzaj logičniji, čitljiviji, precizniji i prozet sa odgovarajućim brojem ključnih reči to je mogućnost da se stranica bolje pozicionira na Googlu i ostalim pretraživačima.Sama optimizacija je proces koji traje minimalno 6 meseci kako bi se videli pravi rezultati .Ako vam neko obeća da može da postigne rezultate za mesec dana znaj te da je to prevara koja ce na kraju da povredi vas SEO i da ujedno vas web sajt bude kažnjen od strane Googla i drugih pretrazivača.Izrada web sajta treba da se shvati vrlo ozbiljno kao i SEO koji je važan deo online prezentacije.

OBRADA SLIKE

Obrada slike predstavlja graficku obradu vase slike ako imate ako ne, onda cemo mi naci odgovarajuce slike na internetu. Obrada slike sastoji se u filterima, pozicioniranju, ostrenju, sencenju itd, sve u nameri da se slike sto vise prlagodi temi websajta.

INTEGRACIJA SOCIJALNIH MEDIJA

Od sada  ljudi ce moći da dele (share) vaš sadržaj na njihovim socijalnim medijađima a ujedno i vi moyete direktno da podelitei vas sadržaj na socijalnim medijima.

GALERIJA SLIKA

Galerija slika vam omogucava da okacite slike u različim pozicijama(gridovima) kao sto su jedna ispod druge, jedna pored druge ili čak u poziciji 4,6 ili 9 slika u kvadratu itd.

RENSPONSIVE DIZAJN

Kad se završi izrada web sajta dovodi se sledeće pitanje da li će i kako će biti moj websajt vidljiv na svim elektronskim uređajima različih veličina ekrana.Odgovor je da web sajt biti prilagodljiv, tačno i precizno prikazan na svim uređajima. 

CMS ZA SAMOSTALNO AŽURIRANJE WEB SAJTA

Kolika je bitna veza između izrada web sajta i ažuriranja? Veoma bitna zato što jednom kad je sajt gotov klijent će biti osposobljen sam da menja sadržaj i CMS (dodaje i briše slike i teksta itd.)

E SHOP

E SHOP je internet prodavnica koja se integriše u web sajt i omogućava vlasniku web sajta da prodaje proizvode preko interneta.

AUTOMATIZOVAN SISTEM PLAĆANJA

Automatizovan sistem plaćanja predstavlja mogućnost plaćanje direktno preko računa u banci kao i podesiti mesečne rate i datume kada će se transakcija izvršiti.

INTEGRACIJA PAYAL, STRIPE I drugih

Mogućnost integrisanja PayPal ,Direktno plaćanje preko debitne kartice,Stripe i desetine drugih kanala plaćanja.

POSEBNI ZAHTEVI

Uvek smo srećni da ispunimo i posebne zahteve za naše klijente. Ti zahtevi mogu biti bilo koje vrste i do sada smo većinu njih ispunili sa visokim nivo-om zadovoljstva od strane klijenata. Uvek smo otvoreni za nove zahteve i sve ideje i uvek kazemo klijentima da se ne stide i da slobodno kazu sta zele jer svaka ideja je super ideja pogotovu kad se ostvare.

USLUGA FOTOGRAFISANJA I OBRADA SLIKE

Uvek imamo na raspolaganju profesionalne fotografe koji su uvek spremni da dodju u vasu kancelariju , grad kako bi napravili fenomenalne slike.U online poslovanju od kvaliteta slika na web sajtu čak zavisi i do 50 %  prodaje. Mi uvek volimo da nasim klijentima ukažemo da je kvalitet slika veoma presudan u krajnjoj odluci kupca da li će da kupe proizvod na web sajtu.

Potreban vam je sajt, bolja pozicioniranost ili oglašavanje, kontaktirajte nas !

2020© Copyright Keephumanity. All rights reserved

Napravljeno sa od Keephumanity

This site uses cookies to provide you with great user experience. By using Keep Humanity, you accept our use of cookies.