Fintess web sajtovi, web sajtovi, web sajt, fitness web sajt,fitness websajt, fitness web sajtovi, wordpress web sajtovi, wordpress websajt, wordpress websajtovi, wordpress web sajt

Zasto modne kompanije sve vise prelaze na online poslovanje. Modni web sajtovi i modnih postova – stra treba zati u vezi njih?

Modni web sajtovi su svakog dana sve vise tema modnih kompanija. U vreme COVID-19 kad se zabranjuje rad prodavnica ili ogranicava u odredjeni vremenski period, vlasnici modnih kompanija traze nova resenja sa prodaju njihovih proizvoda. Zbog toga su i modni web sajtovi logicno resenje u resavanju njihovih problema.

modni web sajtovi, Fintess web sajtovi, web sajtovi, web sajt, fitness web sajt,fitness websajt, fitness web sajtovi, wordpress web sajtovi, wordpress websajt, wordpress websajtovi, wordpress web sajt
jedan od nasih web sajtova za vise info kliknite ovde

Danasnja istrazivanja kazu da prva industrija koja je momentalno pocela prenos svog biznisa na Internet je MODNA industrija . Oko 2500 modnih kompanija od 10000 hiljada u Engleskoj su vec u prvom mesecu epidemije otvorile modni web sajt i zapoceli prodaju online. Tehnologija je omogucila mnogim kompanijama da preko interneta smanje cenu svoje proizvodnje a ujedno i kranjeg njihovog proizvoda. Kompanije preko koje se mogu kupiti odredjeni materijali po povoljnim cenama su ALIEXPRESS, ALIBABA, AMAZON, EBAY i mnogi drugi.

Modni web sajtovi kako zatvaraju radnje tako i prave ustedu na placanje rente lokala, placaju radnike kao i odrzavanje lokala, medjutim sa druge strane moraju da investiraju u digitalni marketing i SEO – optimizacija kako bi bili bolje pozicionirani i vidjeni na internetu.

STA SU MODNI WEB SAJTOVI – NASTA TREBA OBRATITI PAZNJU

Nacin placanja – izvrsenja transakcije

Modni web sajtovi su uglavnom e-commerce web sajtovi gde je omogucena prodaja proizvoda. Vrlo cesto treba da poseduje i live chat kako bi omogucilo direktan kontant izmedju potencijalnog kupca i vlasnika web sajta. Treba napomenuti da je vrlo bitna opcija nacin placanja. Mnogi u Srbiji omogucavaju nacin placanja na slecedece nacine:

  • direktno preko racuna- nakon izvrsene porudzbine , klijent dobija email sa sumom novca koju treba da plati i zirom racunom i ostalim informacijama vezano za kompaniju. Nakon toga klijent popunjava uplatnicu, popunjava i uplacuje u najblizu postu,menjacnicu . Nakon sto pare legnu na racun web sajt , gde je kupljen proizvod, ce poslati paket na adresu koju je klijent ostavi u CART-i na web sajtu, tranzicija je 0%
  • onda preko debit kartice – klijent moze da plati preko debitne/kreditne kartice gde ugalvnom je procenat provizije izmejdu 1-3% od ukupne sume proizvoda. Npr. ako je majica 1000 dinara debitna kartica ce dodatno naplatiti izmedju 10-30 dinara
  • preko PayPal, STRIPE ili neke druge kompanije – one ulgavnom naplacuju od 1-3% od vrednosti transakcije
  • ili dostavom na kucnu adresu – i placanje po uzecu

Sto se tice samog placanja treba napomenuti da su sve transakcije osigurane od strane banaka tako da u slucaju protivzakonog korscenja kartica ili prevare od samog prodavca , pare mogu da se zamrzu i da se otvori spor protiv osumnjicene strane. Uglavnom ovaj spor se zavrsi na nivou banke a nekad ode i na sud. Tako da su online transakcije 99% sigurne sto se tice prevare ili zloupotrebe.

KVALITET SLIKE-FOTOGRAGIJE

Fotografije su vrlo bitne kod ecommerce web sajtova, klijent ako ne moze da vidi proizvod uzivo onda bi valjalo da mu se docara preko slike . Slike treba da budu ciste , jasne, izostrena , po mogucstvu da se napravi od strane profesionalnog fotografa. Sama usluga profesionalnog fotografa je ono sto mi uvek naglasimo nasim klijentima jer nekad 100 evra za paket od 30-50 dobrih fotografija moze vam doneti hiljade i hiljade evra.

PRE obrade slike
POSLE obrade slike

ODRZAVANJE MODNOG WEB SAJTA

Odrzavanje bilo kog web sajta pa i modnog web sajta je vrlo bitna stavka na koju vlasnici web sajtova treba da obrate paznju . Odrzavanje je neminovno i neophodno za web sajt i moze se odrzavati od strane vlasnika web sajta ili od kompanije kao sto smo mi. Ko je opcije odrzavanje mi nudimo:

  • samostalno odrzavanje od strane nas
  • samostalno odrzavanje od strane vlasnika web sajta – gde ih mi predhnodno naucimo kako da odrzavaju web sajt
  • ili zajednicno odrzavanje web sajta – gde neke stvari mi odrzavamo a neke vlasnici web sajta

SEO I DIGITALNI MARKETING

SEO ( search engine optimization) – predstavlja pozicioniranje naseg web sajta i njegovih stranica na Google-u i drugim pretrazivacima. U SEO spadaju kako je pisan sadrzaj, koje su kljucne reci ( keyword ) , da li su fotografije optimizovane, da li je tekst BOLDOVAN ( potamljen), kako su napisani naslovi i podnaslovi kao i mnogi drugi detalji.

Digitalni marketing se sastoji od marketinga preko socijalnih medija pocevsi on INSTAGRAMA, FACEBOOK, TWITTER, PINTEREST, YOUTUBE i mnogi drugi kanala. Prednost digitalnog marketinga i kampanja na socijalnim medijama je sto mogu da kostaju ne vise od dolara sedmicno.

ZASTITA WEB SAJTA I INFORMACIJA

Vrlo bitna stavka za jedan web sajt kao i za vlasnika web sajta. WordPress pruza fenomenalnu zastitu svojih web sajtova plus ima dosta nastavaka ( pluginova) koji se mogu implementirati na WordPress web sajt napravljenih od najvecih antivirus i cyber security kompanija kako bi omogucili vrhunski zastitu web sajtu.

U slucaju da sajt pukne ili neko pokusa da ga obori i uspe u tome , ne brinite u sledecih pola sata imacete celokupnu verziju vaseg web sajta ONLINE . Svako vece ce se kopija vaseg web sajta cuvati na serveru u slucaju da nesto krene naopako na sajtu, jedan od najboljih nastavaka ( pluginova) koji pruza ovu uslugu je JETPACK.

MODNI POST

Post je deo bloga koji vodi jedna kompanija. U modnoj industriji blog uzima veliku ulogu i mnoge modne kompanije insistiraju na pisanju blogova. Post kao jedna objava sem inforamtivnog karaktera ima i veliku ulogu u SEO i poziciranju web sajta na Google i to preko kljucnih reci( keyowrds) koje dobijamo preko sadrzaja posta.

ZAKLJUCAK

Tehnologija je toliko napredovala da nema razloga za strah i paniku sto se tice web sajtova , njihove pouzdanosti, sigurnosti i preciznosti. Ako ste zainteresovani za saradnju sa nama molimo vas da nas kontaktirate

Ako zelite da napravite extra CASH preko nas, pogledajte nas program PREPORUKA affilate programa ( tako sto ce te okaciti nas link na vase socijlane medije, jednom kad kupovina se izvrsi preko tog linka- koji ce licno biti personalizovan na vase ime- dobicete 10 % od vrednsoti sajta i postacete deo nase akcije KAKO DO 100$ ZA 5 MIN).

NADAMO SE DA STE UZIVALI U CITANJU NASEG POSTA

This site uses cookies to provide you with great user experience. By using Keep Humanity, you accept our use of cookies.