održavanje web sajtova

Mnogi preduzetnici zapravo ne znaju zbog čega je neophodno održavanje veb stranice jer najčešće im nije jasno šta održavanje sajta zapravo znači.

Šta tačno podrazumeva održavanje Web sajtova?

Održavanje web sajtova uključuje niz različitih usluga koje  kombinovanjem i simultanim aktivnostima predstavljaju  jednu celinu. U suštini, kada sklopite ugovor sa za upravljanje Vašom web stranicom, mi obavljamo sav posao vezan za Vaš web sajt. To su aktivnosti koje uključuje ažuriranje pluginova,backup-ovanje podataka,obrada fotografija,nadgledanje i upravljanje hostingom,podrška telefonom.

Održavanje Sajta PAKETI I CENE

OSNOVNI

30 EUR

na mesečnom nivou

OPTIMALNI

70EUR

na mesečnom nivou

PROFESIONALNI

130 EUR

na mesečnom nivou

Izrada stranice

U izradu stranice spada celokupna izrada stranica od headera do footera.Često naši klijenti vole da dodaju nove stranice da web sajt kako bi pratili trendove ili ponudili neke nove informacije u vezi sa njihovim biznisom.

Sistemsko održavanje

Odrzavanje celog sistema i rešavanje svih problema, bug , pomoć u slučaju ulaska virusa na web sajta( ovde su šanse minimalne) itd

Ažuriranje web sajta

Ažuriranje web sajta je vrlo bitno pogotovu kako bi smanjili mogućnost virusa ulaza virus u web sajt. Kako tehnologija napreduje svakodnevno tako i svi programi moraju da prate tu evoluciju zbog toga konstantno ažuriranje je više nego bitno.

Podrška telefonom

U koliko imate bilo koje pitanje vezano za vas web sajt mi ćemo se potruditi uvek da vam damo pravrovremeni odgovor 24/7

Da bi održavanje veb sajta bilo efekisno potrebno je da naredne tri oblasti budu maximalno pokrivene : BEZBEDNOST, UPRAVLJANJE SADRŽAJEM I PODRŠKA VEB SAJTU.

funkcionalna

Bezbednost Veb Sajtova

Bezbednost veb sajta su mere koje se preduzimaju radi zaštite veb lokacije od sajber napada. U tom smislu, sigurnost veb stranica je neprekidan proces i važan deo upravljanja veb lokacijom.

Svi veb sajtovi su pod stalnom napadom hakera. Najveći deo ovih napada je automatizovan i osmišljen da bi koristili vaš veb sajt kao platformu za zarazu računara posetilaca.

Naš posao je da osiguramo da je Vaš sajt siguran i da je arhitektura na kojoj je izgrađena ažurna komponenta .Bezbednost uključuje pasivno upravljanje pri kojem se  postavljaju dobri firevall-ovi i plug in-ovi koji blokiraju potencijalne hakere, kao i aktivno upravljanje koje uključuje aktivnosti poput skeniranja zlonamernog softvera i ažuriranja Vaše veb stranice.

kreativno

Upravljanje Sadržajem

Najbitnija stvar koju možete učiniti da bi Vaš veb sajt bio uspešan jeste kontinuirano dodavanje sadržaja.

Upravljanje sadržajem uključuje objavljivanja postova na blogovima, dodavanja fotografija, postavljanje obaveštenja,ažuriranja kataloga proizvoda,isticanje akcijskih ponuda i slično.

Bitan činilac dobrog upravljanja sadržajem je optimizacija sajta. To važi i za postavljanje slika, optimizovane i sa oznakama, kao i svedene u odgovarajuće veličine kako ne bi opterećivale i usporavale sajt.

Pravilno formatiranje sadržaja za veb je svojevrsna umetnost sa poznavanjem tehnologije izrade sajta i zahteva razumevanje SEO-a

Profesionalna

Veb Sajt Podrška

predstavlja dobru ili pak odličnu pozicioniranost sajta na Google pretraživaču.Optimizujemo sve stranice na sajtu po ključnim rečima, dopunjijemo, vršimo izmene i korekciju tekstova u skladu sa ključnim rečima. Izradjujemo organizaciju stranica i linkovanje sajta. Budite na prvoj stranici Googla.

Imate WordPress sajt, a potrebna su Vam bolja pozicioniranost ili održavanje, kontaktirajte nas već danas!

2020© Copyright Keephumanity. All rights reserved

Napravljeno sa od Keephumanity

This site uses cookies to provide you with great user experience. By using Keep Humanity, you accept our use of cookies.